Nova junta GPL Tarragona

Des de fa uns dies ja es oficial, ja tenim nova junta per l’associació GPL Tarragona 🙂

La meva valoració dels primers 3 anys de vida de GPL Tarragona és en conjunt positiva, hi han hagut moments de tots els colors… i es que no sempre és fàcil la gestió d’aquest tipus d’organització. Dintre del món del Programari Lliure hi han molts punts de vista diferents, des de els més puristes fins els més flexibles i de vegades sorgeixen conflictes entre aquests extrems, tot i això… crec que tots hem après molt tant del encerts com dels errors.

Als últims temps, degut primer a estudis i ara per treball, la meva vida s’ha anat desplaçant cap a Barcelona, passant més temps allí que a Tarragona. Això ha fet que altres persones recollissin el testimoni per continuar endavant amb els objectius de l’associació. Personalment destaco la feina del meu amic Joni que (junt a Sergi Nuez) ha estat des de l’inici d’aquest projecte treballant dur i crec que es mereixia sobradament optar a la presidència per aquest nou cicle… he apostat per ell i estic segur que ho farà molt bé 🙂 Jo passo gustosament a un segon pla per recolzar la nova junta en allò que pugui oferir, espero que aquest nou cicle porti moltes més alegries als usuaris de Programari Lliure i a la província de Tarragona.

One thought on “Nova junta GPL Tarragona

  1. Por que tanta mierda de linux gratis i toda la polla, i despues bien que haces pagar unos 160 euracos para hacer mierdas de classes ke lo puedo encontrar por internet. las putas ke te las page tu madre, i las birras tambien. ijodelol a ver, a ti no te molan las tias? o te corres con los ordenatas? eres tan friki ke has visto al pinguino en pelotas, te pone?¿ tu orientacion sexual ha cambiado de homosexual a zoofilico tras conocer a tux. disfrazas a tu perro de pinguino i le das por culo? o te da el?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *