Conferencia Programari Lliure com a un nou element de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE)

El proper Dissabte 8 d’Abril a les 16:00 participo (en representació de GPL Tarragona) a la ronda de conferencies de la Reus LAN Party que tindrà lloc al Palau de Fires i Congressos de Reus (com arribar?). Aquest any les conferencies estan obertes gratuïtament a tothom i s’enfoquen més cap a empreses i particulars.

Dades sobre la xerrada:

Data Dissabte 8 d’Abril a les 16:00

Lloc Palau de Fires i Congressos de Reus (com arribar?).

Títol “Programari Lliure com a un nou element de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE)”

Descripció “La RSE és la contribució activa i voluntària de les empreses cap als seus grups d’interès o Stakeholders, al EEUU ja fa algun temps que va agafant força però a Europa (i en especial al nostre país) encara anem una mica enrederits. Es té tendència a pensar que la RSC només es per gran empreses, quan aquesta no té perquè ser la realitat. La RSC pot repercutir molt positiva a la reputació de qualsevol empresa (gran o petita) i en conseqüència, aportar una important millora a la rendibilitat del negoci.

Tot i que ja fa temps que es parla de RSE, fins ara no s’ha tingut en compte que el Programari Lliure podria jugar un paper molt important com un element més. Aquesta serà la perspectiva que es vol donar als assistents per tal de veure totes les possibilitats que s’ofereixen.”

Llistat complet d’activitats de la RLP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *