I Jornades GPL Tarragona

El dijous 29 de Gener tindran lloc les primeres Jornades GPL Tarragona, a on tenim convidats molt especials que estic convençut que ens faran passar una bona estona. Podeu accedir a l’agenda de les jornades a la mateixa web de GPL Tarragona, o bé escoltar el programa l’Internauta de Vicent Partal a Catalunya Radio, a on hem tingut el plaer de participar.

Us recomano que visiteu directament la pàgina de L’internauta per accedir als programa complet mitjançant podcast. No obstant, per anar obrint boca he fet l’extracció de l’entrevista per penjar-la a la plataforma Woices (a les jornades tindrem l’oportunitat de conèixer els detalls darrera d’aquesta iniciativa empresarial).

Per altra banda, qui vulgui accedir a GPL Tarragona aprofitant les possibilitats de SocialDNS (cal instal·lar plugin pel navegador) pot fer-ho mitjançant go://gpltarragona. A les jornades també podrem conèixer que hi ha darrera d’aquesta comunitat/tecnologia.

Us esperem a tots!

One thought on “I Jornades GPL Tarragona

  1. GRACIAS por colgarlo y por supuesto por toda la labor que llevas haciendo.
    Ha sido la primera vez que he OIDO de software libre de un modo +cercano, que no solo algo leido por internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *